Resterende arrangementer i Vinterblotet avlyses

Kjære Chemikere! 

 

Etter det siste døgnets endringer i situasjonen om korona-viruset i Norge har vi i Styret besluttet å gjøre nye avgjørelser for Vinterblotet. Både Gaukerenn og StoorpHaest avlyses.  

 

Hva: Gaukerenn og StoorpHaest avlyses 

Når: 13. og 14. Mars 

Annet: Følg retningslinjer fra FHI (her) og NTNU (her)

 

Med nye oppdateringer fra regjeringen, FHI og NTNU ser ikke vi i Styret det lenger forsvarlig eller riktig å arrangere de resterende Vinterblots-arrangementene vi fortsatt prøvde å beholde i går. Som sagt i går kan vi ikke komme med noen informasjon om eventuell tilbakebetaling, men dette vil det komme informasjon på etterhvert som vi får vite selv hva vi kan få tilbake. Selvfølgelig synes vi dette er vanskelig og leit, men vi må tenke på mer enn oss selv. Vi håper våre medlemmer gjør det samme, følger helserådene og passer på seg selv. Vi vil fraråde større sammenkomster. 

 

Videre vil alle arrangementer i regi av Høiskolens Chemikerforening avlyses ut måneden mars og Kontoret vil være stengt hvert fall så lenge som NTNU holder stengt. Vi ønsker å holde våre medlemmer oppdatert og vil komme med ny informasjon dersom det skulle skje endringer. Ved spørsmål ber vi om tilbakemelding på e-post og ikke personlig til styremedlemmene. 

 


Skrevet av Sigrid Sunde

Publisert 12. mars 2020 12:36