Arrangementer

Det er ingen aktive arrangementer.

Kaffeknappen sist trykket:
For 53 dager siden

Klikk her for nyeste episode av sugepodden!

Nyheter

Som en oppvarming til NTNU Oceans’ “Ocean Week” inviteres det til ryddeaksjon søndag 2. mai kl.13-16. Det blir servert gratis mat til alle påmeldte. Dette kan være et hyggelig og sosialt avbrekk fra eksamenslesingen. Så ta med deg kohorten for en koselig luftetur på Korsvika/Ringvebukta! 

Registreringslink finner du her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeESsSw--hCWBFUKco3CNHOcW6DX8jaHa9BZFJNZGrA0KAROQ/viewform

Rute 1 er allerede ganske full, så det oppfordres til å melde seg på rute 2!  

Håper dere deltar!

Med vennlig hilsen fra HCs interessegruppe for veldedighet!

Europe's Ultimate Virtual Career Fair

Kjemidagen er stolt medarrangør av Europas største karrieredag, og vi er glade for å kunne presentere to dager fylt med foredrag, workshops, paneldebatter og mer enn 100 deltagende bedrifter! Med et variert program og et bredt utvalg bedrifter, tror vi at dette er et arrangement som mange vil kunne like, og vi ønsker derfor å dele denne muligheten med dere.

Eksperter fra arbeidslivet vil diskutere temaer som:

  • Rekruttering etter koronapandemien
  • Økende digitalisering - hvordan maskinlæring endrer måten vi arbeider på
  • Bærekraftige arbeidsplasser
  • Å selge seg selv og sitt merkevare

Dette er en gylden mulighet til å få innsikt i det europeiske arbeidsmarkedet, og kanskje komme i kontakt med din neste arbeidsgiver. Vi håper å se deg på Graduateland!

Påmelding her
 

Er du jente og har en venninne du har lyst til å finne på noe gøy med? Dra på dobbeldate da vel! Kjellerstyret søker to eventyrlystne jenter som er gira på en uforglemmelig opplevelse - dobbeldate med to kjekkaser! Send epost til kjellerstyret@hc.ntnu.no for en date du sent vil glemme!

Dersom man ikke skulle ha en kohort å delta på en eventuell digital StoorpHaest, eller andre digitalt Blotsarrangement med under årets Vinterblot, har vi i Styret lyst å tilby hjelp til å finne en kohort. Derfor lanserer vi i år Chemikerspleising, hvor man kan bli spleiset sammen med 4-5 andre Chemikere for å delta på eventuelle digitale pHaestligheter under Vinterblotet sammen med! 

På grunn av eventuell smitterisiko, vil Chemikerspleisingen kun være et tilbud for Chemikere som har svært få eller ingen andre å delta sammen med. For å bli med på Chemikerspleisingen fyller man ut denne spørreundersøkelsen: https://forms.gle/sR6FtxoFeFHiY4LB6, innen 14. februar kl.23:59

Informasjonen som oppgis i denne spørreundersøkelsen vil kun være tilgjengelig for Styret og slettes når Vinterblotet 2021 er over.