Vi er promoteringskomiteen! Vi tar bilder og video til HC sine arrangementer. Det er også mulig å leie promokom sine tjenester (fotoboks, fotograf eller utstyr) for foreneninger og privatpersoner.


Fotoboks

Ved å leie ut fotoboksen vår, sikrer du fantastiske bilder på ditt arrangement. Prisen inkluderer opprigg, nedrigg og redigering av bilder. OBS! Man er selv ansvarlig for å fikse transport av fotoboksen til og fra gløshaugen.
Pris: 1500 kr inkl. mva

Fotoboks_bilde_1 Fotoboks_bilde_2


Fotograf

Vil du heller ha litt flere candid bilder? Det kan du få løst ved å leie en av våre talentfulle fotografer. Prisen inkluderer fire timer med fotografering og redigering av bildene.
Pris: 1500 kr inkl. mva

Fotograf_bilde_1 Fotograf_bilde_2


Utstyr

Er du litt av en fotograf selv, men mangler litt utstyr? Det er også mulig å leie mye av kamera-utstyret vårt. Du kan leie lys, blitz, mikrofon eller kamera. Prisen varierer fra utstyr til utstyr.
Pris: 400 kr - 1500 kr inkl. mva

Er du Chemiker? Da får du rabatt på utstyr fra oss! Er det et arrangement der minst et helt klassetrinn er invitert (evt. åpent for deltakelse fra hele foreningen) får du 50% rabatt. Alle komitéer som arrangerer fellesarrangementer i HC får låne utstyr gratis.

Ta kontakt via kontakt-knappen for å avtale.