Tidenes billigste Oelsmaking?

Det var en gang noen Chemikere som ville arrangere Oelsmaking som tenkte: Oel er jo veldig dyrt, vi burde finne en måte å gjøre arrangementet billigere på! De oppdaget snart at det fantes et sted hvor man kunne kjøpe større mengder billig Oel, og dermed var ekspedisjonen et faktum.

Fredag kl 10:00 møtte et solid knippe Chemikere opp utenfor Hovedbygget for å dra på ekspedisjon. Totalt volum av tursekkene var antakelig større enn under HC-fjelltur, det var nemlig store mengder dyrebar last som skulle fraktes hjem. De mest rutinerte grensekrysserne hadde tatt med større trillekofferter for å avlaste skuldrene. Noen få optimistiske sjeler hadde i tillegg tatt med alt av nødvendig utstyr for å forsøke å gjøre en bindingsøving på de svingete veiene gjennom ødemarken til Øl-Og-Bacon-Mekka.

Etter mange landeveissvinger og et par forkastede forsøk på å gjøre binding krysset Chemikerne grensen. Ikke mer enn hundre meter inne i nabolandet lyste helligdommen opp: Coop Storlien, med mottaket fullt av forhåndsbestillte varer fra systembolaget. Trillekofferter og tursekker ble fyllt til randen, og etter en drøy time var følget klare for hjemturen. Større mengder smågodt og Oelpoelser ble konsumert på hjemturen og bilsykefaktoren var marginalt høyere på vei hjem.

Vel hjemme kunne utsendingene fra CHØLeSCAB konstatere at semesterets Oelsmaking ligger an til å bli en av tidenes billigste, selv om de hadde kjøpt inn Oelpoelser og chips i tillegg til det flytende gullet.


Skrevet av Vegard Jervell

Publisert 3. oktober 2019 14:09