Kunne du tenkt deg å være med i en av NTNUs mest lovende startupeventyr?

Kunne du tenkt deg å være med i en av NTNUs mest lovende startupeventyr? 

Det er forventet at oppdrettsbransjen vil trenge 672 000 tonn med nye, bærekraftige råvarer årlig innen 2030. 100 000 av disse er forventet å komme fra insekter. 

Arctic Protein er en startup med utspring fra NTNU som jobber med å industrialisere naturens egen næringsproduksjon. Dette gjør vi ved å ta inn organisk avfall som ellers hadde gått til spill og mate det til insekter. Ut fra dette får vi proteinholdig mel og næringsrik olje som er utmerkede fórkilder for dyr og laks. 

Ved å ta inn avfall for å produsere bærekraftige råvarer skaper vi en bærekraftig sirkulærøkonomi og reduserer svinn. 

Allerede til høsten er vi i gang med å sette opp et nytt prosessanlegg som skal ta imot flere tusen tonn med avfall årlig. Vi trenger søker derfor engsjerte studenter som ønsker å være med på reisen. Vi søker særlig deg med kompetanse innen prosessteknikk som er gira på å være med å bygge en fabrikk fra bunnen av. Gjennom arbeidet vil du få muliget til å være med på å sette opp rutiner for drift, optimalisere energiforbruk, utarbeide planer for større anlegg og jobbe sammen med våre industripartnere for å finne bedre løsninger.

Hvis du vil ha en jobb hvor du får masse ansvar, erfaring, spennende muligheter og en knallstart på din karriere, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! Vi er åpne for både sommerjobb og deltidsstilling hvor du kan få mulighet til å jobbe tett med teamet og bli en essensiell del av laget. Dette kan tilpasses avhengig av situasjon, fremtidige ønsker og behov.

Les mer om oss her:

- Nettside: Home | Arctic Protein

- TV2: Satser alt på larver: - Stort potensial (tv2.no)

- Tekna Magasinet: Vil skape milliardindustri av larver (tekna.no)

 

Interessert? Ta kontakt her:

E-post: Eldar.sandanger@arcticprotein.no


Skrevet av Hilde-Marie Hulleberg Gransjøen

Publisert 8. april 2024 16:20