Et semester for Motivasjon!

Lurer du på hva Industrikomiteen arrangerer dette semesteret utover bedriftpresentasjoner? Frykt ikke, for her har du en rask oversikt over hva som venter av Motivasjon™ denne våren!

 

PhD Grand Prix - Mandag 28. mars kl. 18:15

Vår stolthet PhD Grand Prix gjør comeback dette semesteret! Denne kvelden inviterer vi til et storslagent show med mange PhD-kandidater som skal presentere hva den spennende forskningshverdagen som doktorgradstipendiat går i. Gjør dere klar for showfaktor og eksplosiv energi!

 

Masterforedrag - Mandag 25. april kl. 18:15

Senere i semesteret er det duket for Masterforedrag! Om du er en førsteklassing som lurer på hva masteren innebærer, en femteklassing som vil høre om klassekameratenes oppgave, eller alt imellom, så er Masterforedrag for deg! Denne kvelden vil en masterkandidat fra hver linje på MTKJ presentere sin masteroppgave i en helaften med Chemie-stas!

 

Motivasjon i hverdagen..!

Vi vil dette semesteret også fokusere mer på motivasjon i hverdagen, ikke bare på arrangementer! Dette tenker vi fortsatt på gode og morsomme løsninger for, så stay tuned for hva som dukker opp! Hvis du har noen gode ideer, eller ser hull i hverdagen vi kan fylle er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på motivasjonsgruppa@hc.ntnu.no

 

Varme hilsener fra,
Motivasjonsgruppen i Industrikomiteen


Skrevet av Tobias Borthen

Publisert 24. januar 2022 10:49