Informasjon om Vinterblotet 2021

Hei, og godt nytt semester! 

 

Nå er endelig vårsemesteret her og det er igjen duket for Vinterblot! I år fyller vår kjære linjeforening 106 år og vi i pHaestkomitéen håper at alle Chemikere har lyst til å delta på årets feiring. Her kommer en god del informasjon om hvordan Vinterblotet planlegges arrangert i år med hensyn til koronapandemien og hvilke arrangement som blir avholdt. 

 

I 2020 ble Vinterblotet, som var vårt 105-årsjubileum, avbrutt som en konsekvens av koronapandemiens inntog til Norge. Av den grunn vil det i år på nytt bli arrangert jubileum, bestående av to uker med arrangementer! Koronapandemien preger fortsatt samfunnet vårt og det har derfor blitt laget tre ulike planer for gjennomføring av arrangementene, slik at det blir Vinterblot, uansett smittesituasjon i Trondheim i mars. Planene er som følger; lette smittevernstiltak (plan A), moderate smittevernstiltak (plan B) og strenge smittevernstiltak (plan C). I plan A gjennomføres et omtrent normalt jubileumsblot, i plan B vil vi ha mest mulig fysisk, men også digitale arrangementer dersom det er nødvendig og i plan C gjennomføres alle arrangement digitalt eller utendørs. 

 

Studerende medlemmer vil bli prioritert på fysiske arrangement, noe som betyr at du må ha gyldig studentmedlemsskap i HC for å kunne delta på fysiske arrangement.  Digitale arrangement vil være åpne for alle medlemmer, både studerende og utgåtte, med gyldig medlemsskap. Dersom du ikke har gyldig medlemsskap må dette fikses før eller samtidig som man betaler for billettene sine. Tidspunkt for betaling kommer nærmere mars. Ettersom vi befinner oss i en usikker situasjon, gjør dette påmeldingsprosessen noe mer komplisert i år, men mer detaljert informasjon om nettopp hvordan dette løses kommer på e-post sammen med informasjon om hvert arrangement. 

 

Til slutt vil vi understreke at disse arrangementene offentliggjøres med forbehold om at noen av dem kan bli avlyst på grunn av smittevernhensyn, men vi har jobbet for og vil jobbe videre frem mot Vinterblotet for å finne gode løsninger slik at så mye som mulig av programmet blir gjennomført uansett situasjon. 

 

Vi håper dere har forståelse for valgene som er tatt og dere gleder dere til mars 2021! 


Dersom det skulle være noen spørsmål om årets Vinterblot, kan de sendes på e-post til festkom@hc.ntnu.no.


Skrevet av June Mari Berge Trøan

Publisert 19. januar 2021 20:46