Master/PhD-foredrag

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Alle,


location_on
Hvor

R7

access_time
Når

25. april - 18:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Sigurd Mong

people_outline
Plasser

Påmeldte:

0 av 100


Beskrivelse:

Lurer du på hvordan en masteroppgave blir til? Eller har du begynt å stresse over hva du skal og kan velge å skrive om på din egen master? Du har sikkert sett og hørt om PhD-stipendiater som går i gangene på realfagsbygget og lurt, hva driver de egentlig med? Kanskje du kun er ute etter en innholdsrik kveld, med faglige og underholdende foredrag . Alle disse spørsmålene og mer får du svar på torsdag 25. april i R7.

Hva: Master/PhD-foredrag
Når: Torsdag 25. april kl. 18:15
Hvor: R7
Antall plasser: 100
Pris: Gratis
Påmelding: Tirsdag 18. april kl. 12:00
På-/avmeldingsfrist: Torsdag 25. april kl. 12:00

Vi har i år slått sammen master-foredrag med PhD-foredrag til et felles arrangement. Her skal 5 fantastiske femteklassinger fra hver sin retning holde et kort foredrag om alt fra valg av spesialisering, til prosessen rundt å velge masteroppgaven sin, og selvfølgelig presentere oppgaven. Avslutningsvis skal et par fremragende PhD-er presentere sin egen PhD oppgave på en inspirerende og faglig måte.

Dette er en ypperlig mulighet for alle klassetrinn. For første klasse og andre klasse som fortsatt er usikker på valg av spesialisering. For tredje og fjerde klasse som snart skal velge sin egen oppgave. Også for de i femte klasse som er nysgjerrig på PhD. Sist men ikke minst vil det bli servert kake, brus og kaffe!😋 Ta med en venn eller ti og kom for å la deg inspirere!