Bedriftspresentasjon med GE healthcare

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Alle,


location_on
Hvor

R7

access_time
Når

17. april - 18:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Olaug Marie Aalen

people_outline
Plasser

Påmeldte:

48 av 100


Beskrivelse:

Bedriftspresentasjonen vil informere om GE Healthcare som bedrift og hvordan hverdagen til en ansatt hos GE med kjemibakgrunn ser ut. Det vil også informeres om muligheten for sommerjobb, masteroppgave og fast jobb. Det vil bli servert pizza!

Om GE Healthcare AS Lindesnes:

Ved GE Healthcare AS Lindesnes utføres den kjemiske produksjonen av kontrastmidler som brukes i medisinsk billedgjøring. Disse produktene produseres i et av verdens mest moderne og effektive prosessanlegg. Bedriften har sin beliggenhet i naturskjønne omgivelser i fjæresteinene i Lindesnes kommune. GE Healthcare sine produkter innen medisinsk billeddiagnostikk har vært i kontinuerlig vekst i nærmere 50 år, og de står i dag for 40% av kontrastmidlene på verdensmarkedet. Produktene er viktige for å kunne diagnostisere sykdommer på et tidlig stadium. Hvert sekund undersøkes tre pasienter med et produkt som er produsert hos GE Healthcare AS Lindesnes, og produktene bidrar til å redde liv hver dag. En viktig del av deres strategi er å være et mulighetenes anlegg for produksjon av kjemiske produkter som forbedrer menneskers liv og helse. GE Healthcare AS Lindesnes har for øyeblikket 435 ansatte, og er en del av GE, som er et av verdens største selskaper.

GE Healthcare AS Lindesnes tilbyr engasjerende og relevante sommerjobber, masteroppgaver, PhD-oppgaver og faste stillinger. Det er mulig å jobbe på utviklingsavdelingen hvor nye kontrastmidler blir utviklet på laboratorieskala, man kan jobbe i pilotskala for å overføre produksjonen av nye kontrastmidler til industriskala, eller man kan jobbe i prosessanlegget hvor kontrastmidlene blir produsert. I GE Healthcare er det mulig å utvikle seg fra en avdeling til en annen, og utvikle seg faglig gjennom kurs og høyere utdannelse.

Du finner mer informasjon om bedriften på deres hjemmesider, www.gehealthcare.no.

Håper vi sees!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.