Livet etter Chemie: Thea Isabel Bakken

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Første, Andre,


location_on
Hvor

R7

access_time
Når

28. februar - 18:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Linette Hammerlin

people_outline
Plasser

Påmeldte:

50 av 80


Beskrivelse:

Kjære første- og andreklasse!

Industrikomiteen, i samarbeid med studieprogramrådet NV til MTKJ, inviterer alle første- og andreklassinger til vårens andre motivasjonsforedrag i serien Livet etter Chemie! Livet etter Chemie er et motivasjonsforedrag som holdes av nyutdannede som har kommet ut i arbeidslivet.

Hva: Motivasjonsforedrag med Thea Isabel Bakken
Når: Onsdag 28. februar kl. 18:15
Hvor: R7
Hvem: Første- og andreklasse
Antall plasser: 80
Påmelding: Åpner for førsteklasse mandag 19. februar kl. 12:00 på hc.ntnu.no. (Påmeldingen for andreklasse åpner torsdag 22. februar kl. 12:00)
På-/Avmeldingsfrist: Mandag 26. februar kl. 12:00
Bespisning: Pizza

Vårens andre Livet etter Chemie er med Thea Isabel Bakken! Thea gikk bioteknologi retningen med spesialisering i molekylærgenetikk, og var ferdig på MTKJ i 2022. Nå jobber hun i Syngens som Forsker på genmodifisering på bakterier!

Påmelding åpner mandag 19. februar for førsteklasse, og torsdag 22. februar for andreklasse. På/avmeldingsfristen er fredag 26. februar kl 12:00. Det er 80 plasser og alle vil få servert pizza sponset av MTKJs programråd. Arrangementet starter kl. 18:15 i R7 med et foredrag på omtrent 30 minutter med tid til spørsmål underveis og etter. Det vil så bli servert pizza etter foredraget. Dette er en super mulighet til å finne ut hva en kjemiker kan jobbe med, og hvilke muligheter som finnes etter endt studie på MTKJ. For at vi skal kunne bestille mat til alle, ønsker vi at du går inn på hc.ntnu.no og legger inn eventuelle allergier i profilen din.

Vi minner om at prikksystemet gjelder for alle arrangementene til Industrikomiteen.

Kom og hør hvordan det er å jobbe som forsker i Syngens!
Vi håper å se deg der!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.