Minglekveld Kjemidagen 2023

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Tredje, Fjerde, Femte,


location_on
Hvor

KJEL4

access_time
Når

24. oktober - 18:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Synne Sæther Lande

people_outline
Plasser

Påmeldte:

37 av 37


Beskrivelse:

Gleder du deg like mye til Kjemidagen som det vi gjør? Da burde du komme på Minglekveld i Kjelhusets kantine tirsdag 24. oktober kl. 18:15.

I fjor lanserte Kjemidagen prøveprosjektet Minglekveld, som skulle være en lavterskel arena der studenter og bedriftsrepresentanter kunne møtes i en uformell setting. Dette ble et vellykket arrangement, og vi gjentar suksessen i år! Kjelhuset åpner dørene for 3.-5. klasse tirsdag 24. oktober kl. 18:15, og det vil fortløpende bli servert pizzabuffet og avholdt quiz, med premie til vinnerlaget. Kvelden vil tilbringes med studenter fra Timini og bedrifter fra ulike fagfelt.

Minglekveld vil altså være en glimrende anledning til å skaffe seg nye bekjente både i næringslivet og på tvers av linjeforeninger! Påmeldingen åpner fredag 13. oktober kl. 12:00, og det er foreløpig avsatt 45 plasser til Høiskolens Chemikerforening. Antall plasser kan øke frem mot arrangementet og det vil derfor være bindende påmelding også på venteliste etter på-/avmeldingsfristen torsdag 19. oktober kl. 12:00.

Vi gleder oss til å se deg der!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.

Venteliste

Logg inn for å se venteliste.