Bedriftspresentasjon med Cybernetica

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Fjerde, Femte,


location_on
Hvor

KJL5

access_time
Når

19. september - 18:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Olaug Marie Aalen

people_outline
Plasser

Påmeldte:

28 av 28


Beskrivelse:

Cybernetica inviterer til bedriftspresentasjon!

Cybernetica i samarbeid med Omega og Industrikomiteen inviterer 4.-5. klasse i Høiskolens Chemikerforening til bedriftspresentasjon tirsdag 19. september kl. 18:15 i KJL5, med påfølgende bespisning og drikke i kantinen på Kjelhuset. Hvis plassene ikke fylles opp, vil arrangementet også åpnes for 3.klasse.

Cybernetica er et Trondheimsbasert teknologiselskap med utspring fra SINTEF og NTNU. Selskapet er ledende utvikler og leverandør av energi- og kostnadseffektive løsninger for avansert prosessregulering for industrielle prosesser. Cybernetica tilbyr løsninger for flere bransjer, som dekker alle faser fra spesifikasjon til utvikling, implementering, levering til langtidsvedlikehold, i tillegg til å levere konsulenttjenester til industrien.

Primærmarkedene er polymer- og lettmetallindustrier over hele verden, men nåværende kunder inkluderer også energiselskaper (olje og gass, aminbasert CO2-fangst), stålindustri og oppdrettsnæringen. Bedriften jobber i nært samarbeid med kundene med nye applikasjoner, ofte i nye markedssegmenter.

Du finner mer informasjon om bedriften på deres hjemmesider: https://cybernetica.no/

Cybernetica har lang tradisjon med å tilby relevant sommerjobb og videre samarbeid på master. Studenter som er interessert i sommerjobb og master kan sende søknad med CV og karakterutskrift til epost: sommerjobb@cybernetica.no

Presentasjonen etterfølges av Bjørka-buffet og mingling med representantene fra Cybernetica i Kjelkantinen.

Vi minner om at Industrikomiteen sitt prikksystem gjelder for dette arrangementet.

Håper vi sees!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.

Venteliste

Logg inn for å se venteliste.