Bedriftspresentasjon med BearingPoint

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Tredje, Fjerde, Femte,


location_on
Hvor

R7

access_time
Når

20. mars - 17:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Marie Hahn Næss

people_outline
Plasser

Påmeldte:

12 av 12


Beskrivelse:

OBS! Endret bespisningsted fra E.C. Dahls til Cowsea. Det blir sushi, burger og dessert

BearingPoint inviterer 3.-5.klasse til bedriftspresentasjon mandag 20. mars kl. 17:15 i R7, etter fulgt av bespisning på Cowsea. Det vil gå buss fra Hovedbygget kl. 18:30.

Lurer du på hva som kreves rent faglig for å jobbe som konsulent innen data og analyse? BearingPoint inviterer til en faglig rettet bedriftspresentasjon hvor vi svarer på nettopp det!

BearingPoint har landets største og mest erfarne fagmiljø innen data og analyse, og solid kompetanse innen verdikjede og drift, teknologi, strategi og bærekraft. Vårt arbeid spenner fra å sette fart på startups til digitalisering av norsk jernbane og fornying av landets helsevesen. Samtidig er vi et internasjonalt selskap. Vi jobber for noen av verdens største selskaper og med noen av verdens viktigste problemstillinger – fra digitalisering og innovasjon, til teknologi og bærekraftig forretningsutvikling. Som konsulent i BearingPoint blir du en del av et team på 140 dyktige og engasjerte kolleger, og et ungt og aktivt miljø på Tjuvholmen i Oslo hvor vi gjør mye gøy også utenom jobb.

Etter presentasjonen fortsetter vi kvelden Cowsea.

Vi minner om at industrikomiteens prikksystemet gjelder for dette arrangementet.

Håper å se dere der!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.

Venteliste

Logg inn for å se venteliste.