Bedriftspresentasjon med GE HealthCare

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Første, Andre, Tredje, Fjerde, Femte,


location_on
Hvor

S5 etterfulgt av pizzabuffet i Kjelhusets kantine

access_time
Når

31. januar - 18:00

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Synne Sæther Lande

people_outline
Plasser

Påmeldte:

100 av 100


Beskrivelse:

GE HealthCare og Industrikomiteen inviterer 3.-5. klasse hos Høiskolens Chemikerforening til bedriftspresentasjon tirsdag 31. januar kl. 18:00 i S5 etterfulgt av pizzabuffet i Kjelhusets kantine.

Påmeldingen for 3.-5. klasse åpner mandag 23. januar kl. 12:00, dersom plassene ikke fylles opp vil påmeldingen åpne for også 1. og 2. klasse onsdag 25. januar kl. 12:00.

Om GE HealthCare:
Ved GE HealthCare AS Lindesnes, med sine nærmere 500 ansatte, utføres den kjemiske produksjonen av kontrastmidler som brukes i medisinsk billedgjøring. Disse produktene produseres i et av verdens mest moderne og effektive prosessanlegg. Bedriften har sin beliggenhet i naturskjønne omgivelser i fjærsteinene i Lindesnes kommune. GE HealthCare sine produkter innen medisinsk billeddiagnostikk har vært i kontinuerlig vekst i nærmere 50 år, og de står i dag for 40% av kontrastmidlene på verdensmarkedet. Produktene er viktige for å kunne diagnostisere sykdommer på et tidlig stadium. Hvert sekund undersøkes tre pasienter med produkt som er produsert hos GE Healthcare AS Lindesnes, og produktene bidrar til å redde liv hver dag. GE HealthCare sin uttalte visjon er «to create a world where healthcare has no limits». Som ledende innovatør innen medisinsk teknologi og diagnostikk er ekspertisen dedikert til å diagnostisere sykdom tidlig, og bidra til å skreddersy behandling for den enkelte pasient.

Vi vil også minne om at Industrikomiteen sitt prikksystem fortsatt gjelder.

Håper vi sees!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.