Bedpres med Cybernetica

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Fjerde,


location_on
Hvor

EL2, Elbygget på Gløshaugen.

access_time
Når

3. oktober - 18:00

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Ingrid Malvik

people_outline
Plasser

Påmeldte:

30 av 30


Beskrivelse:

Beskrivelse:
Cybernetica inviterer 4. klasse til bedriftspresentasjon!

I løpet av presentasjonen vil representanter fra Cybernetica snakke om dem som bedrift, mulighet for sommerjobb og hvordan de kan tilby et løp med prosjektoppgaver og master. Etter presentasjonen blir det bespisning på Kjelhuset der det vil bli servert indisk buffet. Her vil det være mulighet for å snakke med bedriftsrepresentantene.

Om Cybernetica:
Cybernetica er et Trondheimsbasert teknologiselskap med utspring fra SINTEF og NTNU. Selskapet utvikler og leverer løsninger for avansert prosessregulering for industrielle prosesser. Deres hovedområder er kjemisk industri (med hovedvekt på polymerindustrien), olje & gass og metallurgisk industri. I tillegg til å utvikle, levere og vedlikeholde egne produkter, yter de også konsulenttjenester til industrien.

Primærmarkedene er polymer- og lettmetallindustrier over hele verden, men nåværende kunder inkluderer også energiselskaper (olje og gass, aminbasert CO2-fangst), stålindustri og oppdrettsnæringen. Bedriften jobber i nært samarbeid med kundene med nye applikasjoner, ofte i nye markedssegmenter.

Du finner mer informasjon om bedriften på deres hjemmesider.

Håper vi sees!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.

Venteliste

Logg inn for å se venteliste.