Bedpres med BearingPoint

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Første, Andre, Tredje, Fjerde, Femte, Ferdig,


location_on
Hvor

S2

access_time
Når

26. september - 18:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Marie Hahn Næss

people_outline
Plasser

Påmeldte:

12 av 12


Beskrivelse:

I samarbeid med industrigruppen til Timini (NDP) inviteres alle klassetrinn til bedriftspresentasjon med BearingPoint i S2, etterfulgt av bespisning på AiSuma.

Om BearingPoint:
Lurer du på hva som kreves rent faglig for å jobbe som konsulent innen data og analyse? BearingPoint inviterer til en faglig rettet bedriftspresentasjon hvor vi svarer på nettopp det! Det blir en gjennomgang av sentrale temaer vi jobber med til daglig, og quiz på slutten for å se hvem som har fått med seg mest.

BearingPoint har landets største og mest erfarne fagmiljø innen data og analyse, og solid kompetanse innen verdikjede og drift, teknologi, strategi og bærekraft. Vårt arbeid spenner fra å sette fart på startups til digitalisering av norsk jernbane og fornying av landets helsevesen. Samtidig er vi et internasjonalt selskap. Vi jobber for noen av verdens største selskaper og med noen av verdens viktigste problemstillinger – fra digitalisering og innovasjon, til teknologi og bærekraftig forretningsutvikling. Som konsulent i BearingPoint blir du en del av et team på 130 dyktige og engasjerte kolleger, og et ungt og aktivt miljø på Tjuvholmen i Oslo hvor vi gjør mye gøy også utenom jobb.

Vi vil også minne om at Industrikomiteen sitt prikksystem fortsatt gjelder.

Håper vi ses!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.

Venteliste

Logg inn for å se venteliste.