Cybernetica

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Tredje, Fjerde, Femte, Ferdig,


location_on
Hvor

Microsoft Teams

access_time
Når

21. oktober - 17:00

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Hanna Marie Skogøy

people_outline
Plasser

Påmeldte:

33 av 50


Beskrivelse:

Industrikomitéen inviterer 3.-5. klasse fra prosess til digital bedriftspresentasjon med Cybernetica! Bedriftspresentasjonen holdes onsdag 21. oktober kl. 17:00 på Microsoft Teams. Link distribueres til de som er påmeldt via epost etter påmeldingsfristen har gått ut.

NB! Dobbeltsjekk at riktig epostadresse er oppført på hc-profilen din.

Under bedriftspresentasjonen vil det blant annet bli informert om mulighet for fast ansettelse for 5. klassinger og om sommerjobber for 4. klassinger. Cybernetica vil også utføre intervjuer i etterkant av bedriftspresentasjonen der aktuelle kandidater oppfordres til å sende CV og søknad. Dette vil også bli informert om på bedriftspresentasjonen. I tillegg vil det bli kahoot med Foodora-premier!

Cybernetica er et Trondheimsbasert teknologiselskap med utspring fra SINTEF og NTNU. Selskapet utvikler og leverer løsninger for avansert prosessregulering for industrielle prosesser. Deres hovedområder er kjemisk industri (med hovedvekt på polymerindustrien), olje & gass og metallurgisk industri. I tillegg til å utvikle, levere og vedlikeholde egne produkter, yter de også konsulenttjenester til industrien.

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.