CHIT

people
Medlemmer

SjaepHsgjøgler:

email

Jacob Rolfsen

HC er en linjeforening med mange og lange tradisjoner. Ikke minst innen studentsanger og drikkeviser. CHIT har tatt på seg ansvaret for at disse ikke blir glemt og samtidig passer vi på å produsere jevnt med nye sanger som etterhvert kan trykkes i pSalmeboka. Kvaliteten på sangene varierer naturligvis noe (man kan ikke finne opp kruttet hver gang).

Det som kjennetegner medlemmene i CHIT er ikke nødvendigvis klokkeklare stemmer og evner til å spille gitar som Jimi Hendrix. Mer utpreget er nok gleden over å synge med den stemmen man har, spille så godt man kan, og ellers ta eventuelle tabber med en god klype selvironi. Det viktigste i er å ha det gøy!

§1.2 CHIT har som eneste formål å more de deltagende, og om det passer seg slik, eventuelle lyttere.

§1.3 CHIT skal ha som hovedformål: Forlystelser framfor Forpliktelser.

De siste årene har CHIT i sammarbeid med andre tallentfulle kjemikere skrevet og satt opp en Chemikal i Blotsuka. Denne begynte ganske beskjedent som et 20 min langt stykke etter en konsert med TapHel og Toddy, og har etter det økt i omfang, kvalitet og deltakere. I 2013 fant vi ut at barnet rett og slett var modent for å flytte hjemmefra og stå på egne ben; men det hindrer oss selvsagt ikke i å legge ut bilder og video fra disse arrangementene.