Chemie FK 7er ble stiftet i 2015 og ble iverksatt høsten samme år av lagets stolte grunnlegger Nikolai Gaukås. 7er laget til HC er et mixed lag med ca 50/50 kjønnsfordeling der kjemikere fra alle klassetrinn samles i skjønn forening for å gjøre det vi elsker aller mest (etter å lete opp Gibbs energi i SI): spille fotball!

Laget er et lavterskeltilbud der alle og en hver kan møte opp og briljere med sine fotballkunster, enten du har spilt i 10 år eller til du var 10 år. Treningene foregår i Dødens Dal, så hvis du har lyst til å bli med en skikkelig god-klump av en gjeng er det bare knyte lissene!

Chemie FK ble opprettet 25. september 2012 for å gi fotballinteresserte på linjen mulighet til å få tilfredsstilt lidenskapen. Fra mars til oktober er kamper et fast punkt i hverdagen og hele året blir det arrangert treninger. Gjennom klubbens årelange historie har det medlemmer fra alle klassetrinn. Alle daglige aktiviteter blir styrt av et styre på 7 medlemmer og er listet opp etter ansvar.

Chemie FK består av både et 11-lag som spiller kamper i Studentligaen. Dette er en liga hvor dommere, daglige drifter og spillere er studenter. Chemie FK's 7-lag består av en blanding av gutter og jenter som spiller kamper i en egen 7-liga. Begge lagene har sosiale arrangementer i løpet av semesteret. Hvis du er en sosial og aktiv person - bli med da vel!

Trener: Pål Emil England Karstensen
Lagleder: Mathias Hanson Gerace
Grunnlegger: Nikolai "Helthen" Gaukås

Kasserer: Simen Trosaune
Nestleder: Harald Solli
Sekretær: Mats Jønland