Ønsker du å hjelpe Norsk Kjemisk Selskap?

HC har fått en henvendelse fra Norsk Kjemisk selskap (NKS) som ønsker seg en liten gruppe med studenter, som kan se på hvordan de kan revitalisere seg selv og bli mer interessant for studenter som studere kjemi. I den anledning ønsker de å komme i kontakt med studenter fra en aktiv linjeforening og lurer derfor på om dette kunne vært studenter fra HC.

 

Litt om NKS: Norsk Kjemisk selskap (https://kjemi.no/) ble stiftet i 1893, og har som formål å arbeide for kjemiens fremme i vitenskap, teknikk og undervisning, samt å representere norske kjemikere i internasjonale fora. Alle med interesse for kjemi kan bli medlem. Norsk kjemisk selskap sitt arbeid foregår i lokalavdelinger og faggrupper over hele landet. Medlemsskapet inkluderer tidsskriftet KJEMI. Lokalavdelingene holder medlemsmøter og ekskursjoner med faglig innhold og sosiale arrangementer for medlemmene. Nå ønsker de altså å fornye seg for et studentperspektiv, og ønsker derfor et par studenter som kan sitte i en gruppe for å hjelpe dem med dette. 

 

Vi i styret har kommet frem til at dette ikke er helt passende for noen av gruppene eller komiteene vi har, og ønsker derfor å høre om de er noen i medlemsmassen som har et ønske om å bidra i en slik gruppe. Dersom dette er noe du ønsker, så kan du sende en e-post til styret@hc.ntnu.no, og så tar vi det evt. videre ved interesse. 


Skrevet av Anja Lillehammer

Publisert 8. november 2022 22:09