Bedriftspresentasjon med Elkem

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Tredje, Fjerde, Femte,


location_on
Hvor

B1

access_time
Når

17. april - 18:30

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Agnes Camilla Tysland

people_outline
Plasser

Påmeldte:

7 av 10


Beskrivelse:

Tirsdag den 17. april blir det Bedriftspresentasjon med Elkem, og kjemistudenter innenfor retningen Materialkjemi og energiteknologi er inviterte!

Elkem er et industriselskap med lange tradisjoner i Norge og utlandet. I noen år har Elkem vært eid av kinesiske Bluestar, men har nylig gått på børs og fått inn norske eiere igjen. Elkem har industriproduksjon 7 steder i Norge og enda mange flere i utlandet. Hovedproduksjonen dreier seg om utvinning av kvarts, smelting av denne til silisium og videre foredling til legeringer, elektronikk, solceller og silikoner. Elkems forskningssenter i Kristiansand har et stort pilotanlegg som nylig fikk status Norsk Katapult med offentlig støtte for å være et sted der bedrifter kan komme og teste sine prosesser og produkter innen materialutvikling. Elkem er i ekspansjon og tar hvert år inn ca 5 tekniske traineer i tillegg til direkte rekruttering.

Presentasjonen vil finne sted på Gløshaugen i B1 kl 18:30. Etter presentasjonen vil det bli mingling og tapas i en av kantinene.

Vel møtt!

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.