Bedriftspresentasjon med Equinor

playlist_add_check
Inviterte

Klasse:

Fjerde, Femte, Ferdig,


location_on
Hvor

EL6

access_time
Når

18. september - 17:15

contacts
Komité

Industrikomitéen

edit
Forfatter

Dina Martinsen

people_outline
Plasser

Påmeldte:

75 av 75


Beskrivelse:

Velkommen til bedriftspresentasjon med Equinor!

Equinor lyser ut en rekke spennende graduate-stillinger for kjemistudenter og kommer til Gløshaugen for å rekruttere nettopp deg!

Presentasjonen vil avholdes i EL6 kl.17:15 den 18. september. Etter presentasjonen blir det streetfoodbuffet i Hangaren med mulighet for å snakke med bedriftsrepresentanter om stillingene.

I første omgang er kun 5.klasse og ferdige kjemikere invitert, men påmelding for 4.klasse vil åpne dersom det blir ledig kapasitet.

Om Equinor:
Equinor er den største operatøren på norsk sokkel, blant verdens største offshoreoperatører, og en stadig viktigere aktør innen fornybar energi. Med skandinavisk utforskertrang og engasjement for sikkerhet, likeverd og bærekraft, bygger de en global virksomhet tuftet på framtidens energibehov. Bedriften har 20.000 engasjerte kolleger som utvikler olje, gass, vind og sol i mer enn 30 land.


Du kan lese mer om stillingene her

Stillingene innenfor fagområdene prosess, teknisk arbeidsmiljø, teknisk sikkerhet, sustainability, flow assurance og materialteknikk er spesielt relevant for alle kjemikere.

Påmeldte

Logg inn for å se påmeldte.

Venteliste

Logg inn for å se venteliste.